Jeugdzeilen seizoen 2017

BALK - Ook in 2017 organiseert watersportvereniging Sleattemermar gedurende de zomer allerlei activiteiten op en rond het water van het Slotermeer.

In samenwerking met de twee Balkster zeilscholen en de watersportvereniging kunnen jongeren van 8 tot 17 jaar bijvoorbeeld gedurende 5 middagen leren zeilen. Daarnaast verzorgt de vereniging, net als in de afgelopen jaren een aantal andere activiteiten als onderdeel van het jeugdzeilen. Natuurlijk hebben die ook met water en varen te maken. Denk daarbij aan kanovaren op de Luts, leren omslaan én weer rechtop komen met een zeilbootje in een warm en overdekt zwembad en andere op varen gerichte activiteiten.

Nieuw dit jaar: Voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd uit Balk en omgeving, vier vrijdagmiddagen lekker bezig zijn op en in het water van ons Slotermeer met bootjes en surfplanken. Plaats van handeling: Strand en water vlak voor “Het Roefke”, het clubgebouw van de wsv “Sleattemermar”.

Deze vier middagen organiseert de vereniging samen met Miks-welzijn van de gemeente De Fryske Marren als onderdeel van de naschoolse opvang. Leerlingen van het CIOS assisteren daarbij.

Voor nadere informatie over data en kosten kijk op: www.sleattemermar.nl.