Lr Gaasterland presteert goed op kringwedstrijd

KOUDUM - In de B dressuur wist Miranda van Ginkel met haar Paard Rosenstern (Amie) een eerste prijs met 199.5 en een tweede prijs te behalen met 208pnt.

Janny Schotanus-Faber met haar paard Ick won een tweede prijs met 199 pnt en een vierde prijs met 201 pnt in dezelfde klasse. Patricia de Ruijter won met haar nieuwe paard Feedback’s Fellow een vierde en een tweede prijs met 198 en 203 pnt.

Diana Postma en haar Sipke van de Westfriezen hof behaalde in de L1 een eerste prijs met 193.5 pnt en een tweede prijs met 206 pnt. In de klasse M2 kon Joukje Hak met Lord Hof twee maal de tweede prijs in ontvangst nemen met 193 en 185.5 pnt. Miranda van Ginkel wist Joukje in de tweede proef voor te blijven en werd eerste met 187.5 pnt. In de Z dressuur won Frouwkje Lyklema met Filamon twee maal de tweede prijs met 212 en 211 pnt. Sonja van der Berg met Gabriel v Harley wist beide B parcoursen te winnen met een stijl v 81 pnt en met Colsina v. Colman werd ze tweede met een stijl v 76.5. Anja Lyklema werd met Ha-doretto derde met 0 fout en een stijl van 73pnt. Pytsje van der Heide met Esprit won in het M parcours de eerste prijs. Afgelopen donderdag startte Sonja van der Berg in Tolbert waar RSC Gaudi de 4e prijs behaalde in het L -springen , klassiek L parcours direct op tijd.

Foto 1 Diana Postma met Sipke van de Westfriezen gemaakt door Anne-rixt Eppinga