Damborden weer voor maanden de kast in

NIJEMIRDUM - Afgelopen maandag werd onder het genot van een hapje en een drankje het seizoen 2016/2017 in Nijemirdum afgesloten en gingen de damborden weer voor vijf maanden in de kast.

In de bondscompetitie werd de club gedeeld eerste, maar het onderlinge resultaat bepaalde dat de damclub uit Oosthem zich kampioen van de ZWH-bond mocht noemen. In de onderlinge competitie was er in de tweede klas een derde plaats voor Piet van der Wal en een tweede plaats voor Gelf Otter en kampioen van de tweede klas werd Boake Pietersma. Ook in de eerste klas een spannende strijd om de prijzen. Arjen Batteram eiste op de laatste speelavond de derde plaats voor zich op met voor zich op de tweede plaats Gert Baukema en als algemeen kampioen van de club Igge van der Veer.

Ook bij de wedstrijden tegen andere clubs was het Igge van der Veer die de meeste punten voor de club binnenhaalde. Gert Baukema en Gelf Otter waren de meest trouwe leden dit jaar en na loting mocht Gert Baukema een jaar op de wiselbeker passen