Friezen op vaarvakantie naar Duitsland

FRIESLAND - Het Rode Kruis in Friesland organiseert in 2017 een exclusieve Friese Week aan boord van het vakantieschip J. Henry Dunant.

Van maandag 10 tot en met zaterdag 15 april is het schip geheel gereserveerd voor gasten uit Friesland. Het Rode Kruis organiseert deze week speciaal voor mensen met beperkingen die zonder lichte of intensieve zorg niet op vakantie kunnen. Vanaf Arnhem zal het schip op de Rijn naar Keulen en Koblenz varen. De vakantiegangers genieten in alle comfort van het voorbijtrekkende landschap en prachtige Duitse steden.

Een vakantie op de J. Henry Dunant is een mooie combinatie tussen ontspanning, vermaak en zorg. Eventueel in gezelschap van een partner, vriendin of familielid genieten de gasten van cultuur en natuur. Het Rode Kruis biedt (medische) zorg afgestemd op de persoonlijke situatie en zorgbehoefte. Goed opgeleide beroepskrachten en vrijwilligers bieden alle benodigde begeleiding. Zij doen er alles aan om hun vaargasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het Rode Kruis in Friesland nodigt geïnteresseerden uit om contact op te nemen via helpdeskfriesland@rodekruis.nl of 058 212 4408.