Werkman maar liefst twee maal Oranje in Koudum

Koudum - Koudum In de B dressuur behaalde Pietsje Oenema van Lr Gaasterland met haar spaanse Faraon Var een 1e prijs met 202.5 punten.

Nelly v/d Veen-Kramer met haar Papillon werden twee keer 2e met 191 en 195,5 punten. In de L1 dressuur kwam Tineke Werkman en haar paard Garista voor de tweede keer uit. Met twee maal een 1e plaats was ze oppermachtig met 196 en 199 punten. De L2 dressuur Kwam Miranda van Ginkel en Rinze uit en behaalden 2 maal een 3e prijs met 190 en 189 punten. In de M1 dressuur mocht Joukje Hak en Lord Hof in de tweede proef met 198 punten een 1e prijs in ontvangst nemen en Greta van der Goot met Athena Mille RS behaalden in de eerste proef een 3e prijs met 199 punten.

Sonja van der Berg kwam met haar Helena Velvet uit in zowel het L Klassiek met Barrage als het L Klassiek op tijd. In beide parcoursen bleef ze foutloos. In Beide parcoursen mocht ze de 3e prijs in ontvangst nemen. Ineke Wiegersma met haar Elleminka waren foutloos in het M parcours en dat was goed voor een tweede plaats. In het Z parcours bleven de twee ook foutloos goed voor een 1e plaats

(Foto1 Pietsje Oenema en Faraon Var