RegioBank blijft in dorpen en kleine steden

HINDELOOPEN - Rabobank sluit haar kantoor in Koudum op 31 december. Volgens Jaap Kruis Zelfstandig Adviseur van RegioBank Hindeloopen hebben veel mensen echter graag een bank in de buurt.

Een bank waar ze gewoon even binnen kunnen lopen voor een vraag of advies. En waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs door heel het land. Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen en hypotheken. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven.’

Volgens Kruis kiest de RegioBank bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. ‘Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. Wij vinden het belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank.’

Wie nieuwsgierig is naar de persoonlijke bank in de buurt en meer wil weten of vrijblijvend wil kennismaken kan zo binnelopen bij Jaap Kruis , Tuinen 20 in Hindeloopen. Bellen kan via 0514-521620.

Assurantiekantoor Kruis is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.