Ann Art Illustrations’eerste boek komt uit.

KOUDUM - Anne Kunst, 25 jaar, een geboren en getogen Workumse en nu woonachtig in Koudum, schrijft en tekent al jaren.

Ze komt uit een familie van echte ambachtslieden, haar ooms zijn pottenbakker en haar vader schildert. Haar moeder is docente op de lagere school. Het ambacht, de creativiteit, maar ook de pedagogiek zitten bij haar in het bloed. Zelf deed zij de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en werkt sinds 2010 in de kinderopvang. Voor de kinderen schreef ze verhalen en maakte daar haar eigen illustraties bij. Sinds 1,5 jaar heeft ze een eigen webshop, waarin ze haar illustraties verkoopt in de vorm van kaarten, posters en meer leuke spulletjes. Nu komt ze ook met een prentenboek voor kinderen van twee tot zes jaar. In haar debuut ‘Grijp die kikker!’ komen twee van haar talenten samen. Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Free Musketeers.

Raaf heeft een kikker in zijn keel. De dieren uit het bos proberen hem wanhopig te helpen, maar op een wel heel gekke manier! Zal het ze lukken om de kikker eruit te krijgen?

Op 12 oktober is er een voorleesmiddag in de bieb van Koudum waar Anne fragmenten zal voorlezen uit haar boek. Ze is daar dan van 15.00 uur tot 16.00 uur. Na het voorlezen kan er gezellig met elkaar geknutseld worden in de bibliotheek. Ook zijn er verschillende boekpresentaties: op 5 oktober van 15.00 uur tot 16.00 uur in de boekhandel in Workum en op 15 oktober van 11.00 uur tot 12.00 uur in boekhandel Muizelaar te Koudum. Dan vertelt ze haar verhaal zelf, maar in de boekhandel kunnen belangstellenden haar boek ook door de schrijfster laten signeren.