Andy Ninvalle in Balk

Balk - Balk Dinsdagavond 27 september start NUT Gaasterlân-Sleat het theaterseizoen met de eerste voorstelling, te weten ‘Jongen en Yo!’ van Andy Ninvalle.

Dit is een hiphop-kenner die bijna alle elementen van de HipHop beheerst. De voorstelling, vooral ook interessant voor de jeugd, is echter voor iedereen toegankelijk en begint om 19.30 uur in Zalencentrum De Treemter te Balk.

Breakdance, New Style, Rap, HipHop muziek produceren en Beatbox. Andy vertelt een verhaal over het ontstaan van de “Human Beatbox” in Amerika op feiten gebaseerd en op grappige wijze uitgevoerd! Hij creëert personages van de straat en schakelt van het ene personage naar het andere met effecten en geluiden. In Jongen en Yo! wordt het publiek meegenomen naar New York na de 2e wereldoorlog, je bezoekt de ghetto’s en je ontmoet de mensen die daar wonen. Een Kleine Jongen en een Grote Jongen, die JONGEN en YO heten, wonen daar. JONGEN en YO ontwikkelen de beatbox ter plekke, precies zoals het is gebeurd in New York. Andy speelt alle personages in deze unieke voorstelling.

Dinsdag 27 september in Zalencentrum De Treemter te Balk, aanvang 19.30 uur. Kaarten voor de voorstelling kunnen worden gekocht bij Schildersbedrijf Klijnsma aan de Van Swinderenstraat 44 in Balk. Voor het bestellen van kaarten kan men ook terecht op nutgaasterlan-sleat.nl en vanplan.nl. Voor meer informatie over de artiest: http://www.massivemovement.com/.

Foto Anke van der Meer