Auto-Expo Friesland grootste showroom Friesland

LEEUWARDEN - Het WTC-Expo in Leeuwarden wordt van donderdag 22 tot en met zondag 25 september geheel omgetoverd tot een ware autobeleving.

De Auto-Expo pakt groots uit met maar liefst 24 verschillende merken, zowel nieuwe modellen als de mooiste occasions, compacte stadsauto’s of stoere SUV’s. Natuurlijk blijft het activiteitenprogramma ook niet achter. Tijdens de Auto-Expo Friesland word je uitgedaagd. Stap in een Formule 1 auto, ga de schoolbanken in en toets je theoriekennis. Test je reactievermogen en maak gebruik van je algemene autokennis. Ben jij de snelste en slimste, dan maak je kans op twee toegangskaartenvoor het racecircuit Spa-Francorchamps.

De autobeleving wordt pas helemaal compleet na een vrijblijvende proefrit in één van je favoriete auto’s. Vele verschillende merken en diverse modellen staan gedurende het weekend klaar voor een proefrit. Gratis inschrijven kan online via www.autoexpofriesland.nl. Schrijf je snel in, de inschrijvingen sluiten woensdag 21 september. Gratis entree en parkeren. Info: www.autoexpofriesland.nl