Yoga en Kidsfun bij de Hege Gerzen

OUDEMIRDUM - Je voeten in het zand, het geluid van ruisende golven in je oren, frisse lucht in je neus en de zon op je huid.

Nergens ben je meer verbonden met de elementen dan op het strand, de ideale omgeving voor yoga, aldus Yoga-docentes Alie Schaap en Anneke de Vreeze van sportcentrum Omnia uit Sneek.

De gehele zomervakantie vanaf vrijdag 22 juli tot vrijdag 26 augustus zullen Alie en Anneke deze Yogalessen en kidsactiviteiten verzorgen. Het bijzondere is dat deze activiteiten mede georganiseerd worden door zorg en leerbedrijf EspecialCare uit Sneek. EspecialCare biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Een van de speerpunten van EspecialCare is verbinding te maken met de maatschappij en het bevorderen van zelfstandigheid en een gezonde leeftstijl.

Deelnemen aan de Yogalessen? Vanaf 12 jaar, iedere vrijdag ochtend van 10.00-10.45 uur Yoga op het strand .'meenemen: eigen matje en/of handdoek. 's Middags van 13.30-15.00 uur Kidsfun! Dit zijn actieve, creatieve en belevingsgerichte kinderactiviteiten. Deelname hier 4-12 jaar. Locatie: strandpaviljoen de Hege gerzen in Oudemirdum. Deelname beide activiteiten is geheel gratis!!