Annemarieke Olff haalt startbewijs voor Grand Prix dressuur

HARICH - Annemarieke Olff behaalde zaterdagmorgen met haar paard Waleska (Weltruhm x Donnerhall) het startbewijs voor de grand prix dressuur.

De Grand Prix is de allerhoogste klasse in de dressuur die er te behalen is. In Wezep behaalde Annemarieke een score van 62.11% en een uiteindelijke vierde plaats in de Intermediaire II.

Op de foto: Annemarieke Olff met Waleska

Tweeling Naomi en Kim Falkena zijn gestart in Koudum en presteerden het om in de M1 dressuur gezamenlijk op een 2e plek te eindigen met 193,5 punten. Kim reed op Google en Naomi op Genesis-mina. Kim reed nog haar tweede paard Hennessy en ook hiermee was ze succesvol.

Ze werd tweede in de eerste proef met 193,5 punten en 1ste in de tweede proef met 196,5 punten. Hiermee was ze de beste over twee proeven van de klasse L1 en won hiermee een deken. Naomi startte met Genesis-mina ook nog in het M springen en wist deze rubriek te winnen met een foutloos basisparcours en zeer snelle foutloze barrage. Esther de Vries met haar Roulette wist een 1e prijs te behalen met een mooie 216 punten in de B dressuur. Simone te Selle behaalde in deze klasse een 2e prijs met Nel fan Boksicht met een prima resultaat van 203,5 punten.