Anna Fekkes beste combinatie concours Koudum

Balk - Zaterdag 2 juli kwamen de pony’s in actie op het jaarlijkse Morraruters concours.

De terreincommissie had zijn best gedaan om de banen te optimaliseren na de heftige regenval van de voorgaande dagen. Maar het zonnetje scheen zaterdag volop en dat deed de prestaties zeer ten goede. Anna Fekkes (foto) kwam met haar beide pony’s aan de start. Met Mr. Handsome behaalde ze 187 pt. en de 2e prijs en 195 pt. en de 1e prijs in de L1 dressuur ( totaal 3 wp.). Daarbij was ze de beste combinatie en ze won daarom een prachtige statiedeken.

Met haar andere pony Florida Emelwerth won ze in de 1e proef de 1e prijs met 187 pt. (1wp). Samantha Konst viel ook flink in de prijzen met Ameretto. In de Z1 dressuur had ze in de 1e proef 215,5 pt. en de 2e prijs en in de 2e proef 206,5 pt. en de 3e prijs. (totaal 2 wp.) Bij het B springen won ze in beide parcoursen de 4e prijs.

Teuna Bosch kon met Storm ook weer 2 winstpunten bijschrijven. In de L1 dressuur had ze in de 1e proef 184,5 pt en in de 2e proef 183 pt. Marije de Vries sprong met Danny 2 mooie parcoursen in het L springen. In het 1e parcours had ze een balkje in de barrage, dat was goed voor de 2e prijs. In het 2e parcours was ze foutloos en won ze de 1e prijs. Marije Wiersma was het 2e parcours foutloos in het B springen met haar pony Goldberg’sClaudy en met Sumbuca was ze beide parcoursen in het B springen foutloos en won ze de 2e prijs met het 2e parcours.