Friese Simon &Garfunkel sluiten concertreeks af in Balk

Balk - Balk Na zeven volle zalen met veel lovende reacties staan Peter en Engbert & Band op 21 mei nog één keer op het podium met het theaterconcert Toen en Verder.Ze doen dat in de Treemter in Balk.

Met Toen en Verder is de Friese tweeling een nieuwe weg ingeslagen.Na zeven concerten kunnen zij met een voldaan gevoel terugkijken en sluiten zij hun concertreeks af in de Treemter in Balk. Jarenlang werkten de broers Peter (Balk) en Engbert (Ureterp) voornamelijk mee aan themadiensten en gelegenheden. Al lang leefde bij het zingende duo de wens om hun repertoire te verbreden en zo een nieuw publiek aan teboren. Tijdens dit concert voegen de mannen de daad bij het woord, met een theaterconcert vol nieuwe muziek en hier en daar een sketch, maar ook met vertrouwde nummers.Tijdens het theaterconcert presenteren zij tevens hun nieuwste cd ‘Grenzeloos’.

Verder kijken

In ‘Toen en Verder’ blikken Peter en Engbert terug op het begin van hun muzikale samenwerking, aan het begin van hun carrière, maar het tweetal kijkt vooral ook verder. Met een open en indringende kijk op deze wereld en de actualiteit zetten de teksten van de broers aan tot nadenken. De meeste mensen kennen Peter en Engbert vooral als duo. Voor deze gelegenheid laten de mannen zich echter begeleiden door Sido Wagenaar (percussie en drums), Gerrit Steen (bas en contrabas) en Gert-Jan Jaarsma (toetsen). Daarnaast worden zij bij deze concertreeks ondersteund door Benny Nagelhout (geluid), Fimme Jan Mulder (licht) en Anneke Mook (beeld en PR). De entree bedraagt €9,- (kinderen tot 12 jaar €5,-). Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via www.peterenengbert.nl. Om 19.30 uur start het voorprogramma met Hannah en Eline. Aanvang concert Peter en Engbert is 20.00 uur.