Eerste garage rommelmarktroute Hemelum

Hemelum - Hemelum Op zaterdag 7 mei zal er voor de 1e keer in Hemelum een Garage rommelmarktroute plaats vinden. Liefhebbers van tweedehandsspullen (vintage, brocante, boeken, kleding, speelgoed e.d.) kunnen dan hun hart ophalen in Hemelum.

De initiatiefneemsters Bodina Smits en Nathalie Wijbenga dachten dat het bij 10 tot 15 deelnemers zou blijven. Er zijn nu al circa 40 deelnemers die vanuit hun garage, oprit of tuin op 7 mei van 10.00- 16.00 uur hun spulletjes te koop aanbieden. Het wordt een leuke gezellige route door Hemelum. Ook zijn er verschillende tuinen open voor bezoekers. Op verschillende plekken kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee en limonade.

Voorwaarde is dat er geen goederen op de stoep of op de openbare weg komen te staan. De verkoop is alleen toegestaan op het eigen erf. De huizen van de deelnemers zijn te herkennen aan de gekleurde vlaggetjes en slingers.

Informatie betreffende de Garage rommelmarktroute is te vinden op onze Facebookpagina: Garage rommelmarktroute Hemelum. Op deze pagina is binnenkort ook een lijst met adressen van de deelnemers te downloaden en uit te printen.