Meivakantie vol activiteiten bij Mar en Klif

OUDEMIRDUM - Tijdens de meivakantie is er weer van alles te beleven bij Bezoekerscentrum Mar en Klif. Zo is er een Kids Kitesurf Promodag en een Ei-wijs workshop. Verder zijn er natuur-ontdekroutes.

Onder het motto ‘Iedereen kan leren kitesurfen’ organiseren Antix Sports en Bezoekerscentrum Mar en Klif op zondag 1 mei een speciale Kids Kitesurf Promodag voor kinderen die wel van een beetje actie houden! Dé kans om voor een gereduceerd tarief kennis te maken met de kitesurf sport. Onder leiding van gediplomeerde instructeurs is er eerst een korte theorieles en daarna wordt er op ht land geoefend. Daarna gaan de deelnemers het water op. Kosten zijn € 17,50 euro voor kinderen van 7 t/m 15 jaar (3 uur kitesurfles van gediplomeerde instructeurs, inclusief de huur van een kite, board en een wetsuit).Zwemdiploma is vereist. Opgave vooraf is noodzakelijk.

Op woensdagmiddag 4 mei om 14.00 uur is er een Ei-wijs workshop in Bezoekerscentrum Mar en Klif. Er worden allerlei leuke, verrassende en spannende proefjes gedaan met eieren! Deze middag is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, kosten €2,00 euro. Opgeven is noodzakelijk.

Peuters en kleuters kunnen ook lekker het bos in op zoek naar de kabouters van het Kabouterpad . Bij elke kabouter hoort een leuke opdracht of spelletje. En een echte kaboutermuts maakt het feest compleet. Het Kabouterpad kost €3,50 per kind inclusief kaboutermuts. Ook voor volwassenen staan er een aantal gevarieerde activiteiten op het programma, zoals een kitesurf clinic, excursies, stekjesruilbeurs, enz. Kijk voor meer informatie, openingstijden en opgave op www.marenklif.nl.