Oproep bruidsparen Koudum

KOUDUM - De meest unieke kippenschilder van Fryslân, de in Koudum wonende Louis Ouwendijk exposeert 70 bijzondere schilderijen met zijn heel aparte hanen, kippen en kuikens in de tentoonstelling Kippenkunst “ Een huis vol haantjes “. Dit gebeurt op een bijzondere locatie in Koudum, het statige Gemeentehuis aan de Dammenseweg 16.

In de fraaie raadszaal van het gemeentehuis organiseren Loek en zijn medewerksters gelijktijdig een trouwfoto-tentoonstelling van bruidsparen die in het gemeentehuis in Koudum in het huwelijk zijn getreden. De foto’s worden op lange tafels in de raadzaal uitgestald. Doe mee en breng uw in of voor het gemeentehuis gemaakte trouwfoto of de trouwfoto van uw ouders, liefst in een lijst, in een passe-partout, achter glas of desnoods opgeplakt op stevig karton naar het gemeentehuis. Vermeld op een briefje de namen van het bruidspaar, de trouwdatum, indien u wilt de namen van kinderen en de huidige woonplaats eventueel met adres. U kunt uw trouwfoto inleveren bij Anneke en Rietje in het gemeentehuis aan de Dammenseweg in Koudum op vrijdag 29 april van 17.00 tot 19.00 uur en zaterdag 30 april van 11.00 tot 14.00 uur. Na 5 juni kunnen de foto’s weer worden opgehaald.

De tentoonstelling zelf is te bekijken van donderdag 12 mei tot en met zondag 5 juni, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.Ook tijdens het Pinksterweekend geopend. Verdere informatie en contactadres op: www.kippenkunst.nl