Vrouwendag in Koudum

KOUDUM - Op 11 maart is het Vrouwendag in Koudum. Van 16.00 uur tot 22.00 uur zijn vrouwen uit de hele Zuidwesthoek van Fryslân uitgenodigd om naar De Klink in Koudum te komen.

Het programma is zeer gevarieerd. Er zijn onder andere workshops bloemschikken, edelsmeden en schilderen. Verder is er de gelegenheid om -in kleine kring- de Feldenkrais Methode te ervaren: Bewust worden door bewegen (Petra Bloem), maar ook om meer te horen over de invloed van voeding op de gezondheid door Sandra Mous.

Modeshow

Ook is er een modeshow in de grote zaal: om 17.00 uur en voor wie dat niet redt om 20.15 uur nog een keer. Verder nemen de Vocal Roses, een muzikaal meidentrio uit Oudemirdum, de muzikale omlijsting voor hun rekening. Zij zullen drie keer een optreden verzorgen. Gedurende de hele dag zijn er stand aanwezig met een zeer divers aanbod. Naast leuke producten en accessoires, is er ook de mogelijkheid kennis te maken met en advies te krijgen op het gebied van de persoonlijke verzorging. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten er worden verrassende hapjes voor de lekkere trek geserveerd. De zaal is open om 15.30 uur. Dan kunnen vrouwen zich ook inschrijven voor de workshops. Entree: 5 euro (inclusief kop koffie/thee met petitfour & verloting). Workshops voor eigen rekening.