Manon Snoek naar jumping Amsterdam

KOUDUM - Manon Snoek van de Morraruters heeft haar startbewijs voor Jumping Amsterdam binnen door in de klasse ZZ foutloos te springen.

Zondag 3 januari was er een selectiewedstrijd voor de pony’s in Koudum. Janita Wildschut op haar pony Lexy reed 2 top proeven in de B dressuur. Bij de 1e proef en de 2e proef won ze de 1e prijs met 194 en 195 punten ( totaal 3 wp). Ook Teuna Bosch kwam in actie met haar pony Storm, ze haalde 191 punten ( 1 wp ) in de L1 dressuur.

Selectiewedstrijd

Zaterdag 9 januari was er een paarden selectiewedstrijd in Sonnega. Daniëlle Wester startte met haar paard Grace in de B dressuur, ze won de 6e prijs met 199 punten ( 2wp). Rineke Venema reed met haar paard El Diva een dressuur wedstrijd in Harich. Ondanks dat El Diva nog weinig wedstrijd ervaring heeft en wat gespannen was konden ze met een winstpunt ( 182 pt.) in de B dressuur weer naar huis. Ook was er zaterdag een paarden springwedstrijd in Franeker. Hier was Dian Snoek met haar paard Havanne in het 1e parcours foutloos en haalde daarmee een 2e prijs ( 2wp ). In het 2e parcours had ze 1 balkje, dat was goed voor 1 winstpunt. Manon Snoek kwam in Franeker in actie met haar beide paarden. Met Aristo haalde ze 1 winstpunt in de klasse ZZ en met Londonnich had ze in de klasse Z in het 1e parcours 1 balkje( 1wp ) en dat was goed voor de 3e prijs en in het 2e parcours waren ze foutloos ( 2 wp ) en wonnen daarbij de 1e prijs.