Morraruters tevreden over Friese kampioenschappen springen

KOUDUM - Afgelopen weekend was het FK indoor springen in Sneek. Anneke Heida kwam met haar pony  Kaleidoscope Biddy ( zie foto) in de klasse B categorie D/E in actie. Ze reden een foutloze ronde en mochten starten in de barrage. Er werd beoordeeld op basis van fouten en stijlpunten. In de barrage bleef Anneke foutloos en eindigde ze als 6e van Friesland.

Ook Danielle Wester heeft met haar paard Grace een mooie prestatie neergezet. Ze reed een foutloze ronde en mocht barrage rijden. Hierin bleef ze wederom foutloos met een stijl van 73 en dat leverde Danielle een 7e plaats op. Mathilda Busman met haar pony Liberty reed het eerste parcours foutloos, maar helaas had ze in de barrage een balkje. Dit leverde Mathilde een 13e plaats op met een stijl van 75,5.

Overige uitslagen

In Hippolytushoef kwamen dit weekend de dressuurruiters in actie. Miranda Venema met Gian reed twee goede proeven in de klasse L1. Ze behaalde twee 1e prijzen met 189 en 191 punten ( totaal 2wp). Anneke Heida was ook op dreef met haar pony Rubicon in de klasse L2.  Zij won ook beide proeven met 183 en 191 punten ( totaal 2wp).