Harich 1 gaat veilig wedstrijd in tegen TDK1

HARICH -  Afgelopen zaterdag stond Harich 1 TDK 1 op het programma. De ploeg uit Deinum was voor Harich zeker geen onbekende tegenstander. Met name de lengte van de heren zorgde voor een lastig te spelen wedstrijd. Er werd toen verloren met een stand van 20-18. Voor de Harichsters stond er weinig op het spel. Zij staan veilig op de derde plek in de tweede klas. TDK daarentegen stond gedeeltelijk bovenaan samen met De Waterpoort uit Sneek en gaan voor de titel.

Harich wist wat hun te doen stond. Er kon vrijuit gespeeld worden, maar daar waar Harich de kansen liet liggen, werden ze benut door TDK. Dit zorgde voor een stand van 4-7. Freddy Bruinsma nam de plek van Luut van Rijs in om meer scorend vermogen te creëeren. Gelukkig wist Harich zich te herpakken en was de stand in de rust 9-10.

Lengte tegenpartij

Er moest op een andere manier gespeeld worden, met name door de lengte van de tegenpartij. Het bleek lastig te zijn. Het werd niet nauwkeurig uitgevoerd. Daar wist TDK gebruik van te maken en gaven antwoord door 4 maal op rij te scoren. Van Harichster zijde werd gewisseld. Arjen Bergsma en Marja Bouma kwamen binnen het team. Het was TDK dat aan het langste eind trok wat resulteerde in een eindstand van 15-19. Zaterdag 20 februari speelt Harich uit tegen medekoploper De Waterpoort uit Sneek. Harich 2 heeft deze speelronde vrij.