Talma Hiem heeft voedsel goed voor elkaar

BALK - “Wat een mooi begin van het nieuwe jaar!”, aldus directeur-bestuurder Jan Veenstra van Zorggroep Hof en Hiem. Afgelopen week kreeg hij te horen dat de zorggroep wederom genomineerd is voor de Veiligvoedsel.nl Award in de categorie Beste Zorggroep. Talma Hiem in Balk kreeg een 8,8 voor haar eten, andere zorginstellingen van de groep scoorden eveneens hoog. In 2013 was dit ook al het geval. “Genomineerd worden uit een veld van 550 deelnemers in heel Nederland is een prachtige prestatie van onze keukenteams.”

De uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards is een initiatief van Veiligvoedsel.nl, een bedrijf dat al ruim 10 jaar organisaties certificeert die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen omtrent het bewaren en bereiden van voedsel. Hof en Hiem behaalde het certificaat al in 2008, met voor alle locaties uitstekende rapportcijfers.

Topsport

Een prachtige prestatie van de keukenbrigades van Hof en Hiem onder leiding van Eddie Hilarius, coördinator voedingsdienst: “Het bewaken van de voedselveiligheid en de voortgang behouden is topsport voor alle medewerkers van de voeding/verzorging binnen Hof en Hiem. Zij zien het behalen van goede resultaten elke dag weer als een mooie uitdaging. Dat deze inspanningen nu weer gewaardeerd worden met een nominatie voor ‘beste zorggroep’ is een opsteker. Hopelijk verzilveren we de nominatieeind van de maand tijdens het congres!”

Op naar Vianen

Op 28 januari vindt in het Miele Experience Center in Vianen het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2016 plaats. Tijdens dit congres zullen awards uitgereikt worden aan de winnaars van de diverse categorieën. Hof en Hiem zal met een delegatie afreizen om het congres en de uitreiking bij te wonen.