Indoor Springen voor paarden in Harich

HARICH - Afgelopen zaterdag startten meer dan 200 paarden bij het Indoor springen Harich. Winst was er voor de volgende combinaties van de Lr Gaasterland: In het 1e parcours van de klasse BB mocht Erik Kuperus met Ester na een foutloze rit stijl 67 een 2e prijs mee naar huis nemen. In het 2e parcours werd 1e Kim Falkena met Hennessy 0 ft stijl 82 en de 3e prijs nam Annelies Hogeterp met Esla 0 ft stijl 66 in ontvangst. Na verhoging kwamen de B combinaties aan de start. In het 1e parcours nam Anja Lyklema met For You, 0 ft en stijl van 79 de 2e plaats in, 3e prijs was voor Kim Falkena met Google 0 ft en stijl 78,5.

In het tweede parcours nam Kim Falkena het oranje lint mee, wederom een foutloos parcours nu met stijl 81. Anja Lyklema werd met For You 3e met een stijl van 79,5.

L-springen

In het L springen werd 3e Naomi Falkena met Genesis-Mina 0ft en de barrage in een tijd van 32.73, 10e Welmoed Lyklema met Forever na barrage in een snelle tijd van 31.89 maar helaas 4 strafpunten. 11e plaats was voor Sonja v.d Berg met Esprit Velvet na barrage met een tijd van 33.33 en ook voor haar 4 strafpunten. Het tweede parcours was gelijk op tijd en daar wist Welmoed Lyklema met Forever foutloos te blijven in een tijd van 56.00 wat goed was voor een 3e prijs. En de 8e prijs wist Laura Meijer met haar Exact te bemachtigen in een tijd van 64.01. In het tweede parcours in het M springen wist Pytsje van der Heide met Esprit met 0 fouten en in de tijd van 64.28 het 5de plekje te veroveren.

Teamspringen

in de Rubriek Teamspringen ging de winst naar Team Lyklema bestaande uit Anja Lyklema met For You, Welmoed Lyklema met For Ever en Grietje Lyklema met Faylista. Op de foto het winnende team Lyklema van links naar rechts, Anja, Grietje en Welmoed Lyklema