Vinkega levert tickets op voor starts op Friese indoor kampioenschappen

HARICH - Diana Postma met Sipke vd Westfriezenhof van HSV Gaasterland behaalde afgelopen zaterdag een 3e prijs in de klasse M1 in Vinkega.

Agnietha van Rijs met Handsome behaalde in de M2 een 3e prijs. Beide amazones mogen aan de start verschijnen op het Friese kampioenschap indoor in Februari gehouden in manege Gaasterland. Eerder behaalden Annemarieke Olff met ik wist t in de M1 en Janny Schotanus met Izzy in de M2 hun ticket. Agnietha behaalden in de tweede proef nog een 2e prijs, als de combinatie dit niveau vasthoud tot de fk gaat dit nog spannend worden.

Subtop dressuur

Afgelopen zondag kwamen Joukje Hak en Lord Hof aan de start in Franeker op de Subtop dressuur wedstrijd van de Sjaardema Ljaukemaruters. Joukje en Lord hebben sinds kort de overstap gemaakt naar de Subtop. In een gecombineerde rubriek met de Prix st. George en het ZZ-Zwaar wonnen Joukje en Lord Hof een tweede prijs met 61,5%, zij waren tevens de beste ZZ-Zwaar combinatie van deze rubriek.

Topper Cuppers Sarah sprong weer foutloos tijdens het springparcours in Koudum afgelopen zondag. Eline Dijkstra stuurde haar in de klasse B cat b/c super mooi rond en dit werd beloond met 73 stijlpunten en in het 1ste parcours een 1ste prijs. Pytrik van Slooten met haar pony Geluk werd in de Klasse B cat D 1e met een stijl van 73.5.