Kerstviering Baptisten

KOUDUM - Op 24 december viert de Baptisten Gemeente Zuidwest Friesland haar Kerstnachtdienst. De dienst begint 21.30 uur.

‘Samen willen we stilstaan bij het grootste wonder ooit: de Zoon van God, die naar deze wereld toekwam als een kwetsbaar mensenkind. Daarover mogen we ons verwonderen, stil worden, luisteren naar dat indringende verhaal, dat weer op creatieve manieren tot ons komt. In een aantal Bijbellezingen uit Lucas volgen wij de gebeurtenissen vanuit het perspectief van Maria: de jonge maagd, die geroepen wordt om een bijzondere rol te vervullen in Gods plan. Zij zal zwanger worden, en de moeder van de Zoon van de Allerhoogste zijn. Maar hoe moet dat voor haar geweest zijn? Wat moet ze gedacht hebben? Een aantal intieme luisterliederen zal door solisten worden gezongen. Daarnaast is er volop gelegenheid om sámen te zingen en God te loven en te prijzen voor het ultieme Kerstgeschenk: Hij gaf zijn eigen Zoon, als Redder voor deze wereld! Iedereen kan aanwezig zijn bij dat feest.

Verder is er op 1e Kerstdag op 25 december om 10:00 uur een kerst welkomstdienst. Ds. Harold ten Cate zal het "goede nieuws" met bezoekers delen dmv muziek en toneel. ‘s Middags is het Kinderkerstfeest om 15.30 uuur.. De leiding en kinderen van Hiskids nemen bezoekers mee op avontuur. Ook wordt dan de musical Glitter opgevoerd. Beide activiteiten vinden plaats in Het Baken (Nieuweweg 29, Koudum).