In foute kersttrui op het paard bij HSV

HARICH - Afgelopen weekend streden de leden van HSV Gaasterland de onderlinge wedstrijd. Vrijdag avond kwamen de springruiters in aktie en de volgende leden hadden prijzen.

BB: 1e prijs Hyke Voorn met Camaxima, 2e prijs was voor Elske Femke Pietersma met Mercedes.

B 1e Prijs Hyke Voorn met Izzy. In het L parcours was 1e Aytra de Boer met Sari-Mary, 2e prijs voor Ylse Molenaar met Nourejev. In de M was 1e Ineke Wiegersma met Elleminka.

Foute kersttruien

Zaterdag waren de Dressuur ruiters veelal verkleed in foute kersttruien! De volgende prijzen zijn gewonnen door: Bixie AA 1e prijs Jacobine Folkertsma met Lisa en 2e Louise Huis in t Veld met Lizzy, B a/b/c/ 1e Eline Dijkstra met Cuppers Sarah, B d/e 1e prijs Marije de Wiersma met Esther, 2e prijs Esri Schotanus met Leo, 3e Amber Postma met Blizz. B paarden 1e prijs Janneke Folkertsma met Jena, 2e prijs Willeke Postma met Caprivi, 3e prijs Demi Brandt met Jip.

L1 1e prijs Mette Marit Eppinga met Elisabeth M, 2e prijs Janneke Folkertsma met Nienke. In de klasse L2 was 1e Iris Vinkx met Iran Prinses, 2e prijs Martine Folkertsma met Nienke. Klasse M1 was 1e Amber van Gosliga met Amigo. Klasse M2 was Tineke Werkman met Garista de winnaar. Z1/Z2/ZZZ is gewonnen de Joukje Hak met Lord Hof.

Dagkampioenen

Ook waren er nog dagkampioenen, in dressuur is Janneke Folkertsma met Jena geworden zij had het hoogst aantal punten behaald. Dagkampioen springen is Mette Marit Eppinga met Happy Boy zij had de hoogste stijl behaald. De beste van beide onderdelen zowel springen als dressuur was Amber van Gosliga met Amigo met het meest totaal aantal punten in dressuur en springen. De mooiste verklede van deze dagen was Marije de Vries met Ytsje fan de Hoptille.

Clubkampioenen

Ook de clubkampioenen 2018 werden uitgereikt. Bij de dressuur van de paarden werd Janny Schotanus-Faber met haar paard Izzy clubkampioen. Agnietha van Rijs werd 2e met haar paard Handsome en 3e werd Janneke Folkertsma met Beitske. Bij de pony’s werd Thura de Boer met Carlo, clubkampioen dressuur. Amber van Gosliga met Amigo werden 2e en Janna met haar pony Spike wonnen de 3e prijs. Clubkampioen springen bij de paarden werd Hyke Voorn met Ghanna, de tweede prijs ging naar Welmoed Lyklema met Idilia en de Anja Lyklema werd 3e met haar paard Highlight. Bij de pony’s werd Aytra de Boer met Felice clubkampioen springen, de tweede prijs ging naar Amber van Gosliga met Amigo en Aytra de Boer won met haar andere pony Sari Mary de 3e prijs.