Hsv Gaasterland leden beginnen nieuwe jaar met veel prijzen

HARICH - Donderdag 3 januari sprong Sonja van der Berg van HSV Gaasterland met Annabel (Action Breaker x Cornet Obolensky) een mooi foutloos parcours in het L Klassiek direct op tijd. Dit deden ze samen in de snelste tijd en daarmee behaalden ze de eerste prijs.

Zaterdag 5 januari kwam Eline Dijkstra met Cuppers Sarah aan de start tijdens de dressuur wedstrijd in Koudum. Zij stuurde Saartje netjes door de proeven heen. Dit werd beloond met de 1e prijs in de 1e proef met 194.5 punten en de 2e proef met 191.5 punten een 2e prijs

Indoor Dresuur Franeker

Zondag 6 januari werden indoor dressuur Franeker gehouden. Agnietha van Rijs wist in de M2 dressuur in de 1e proef een 3e prijs te behalen met Handsome (Johnson x Ferro) met 195 punten. In de 2e proef was deze combinatie 1e met 197 punten. Tineke Werkman met Garista reden in dezelfde klasse twee actieve proeven. Dit resulteerde in een 1e prijs met 200 punten in de 1e proef en de tweede proef 3e prijs met 189,5 punten Pietsje Boschma met Efedro Nadales II zorgde ervoor dat in de tweede proef HSV Gaasterland 1e, 2e en 3e waren! Zij behaalde dus een 2e prijs met 190 punten.

Amber van Gosliga met Amigo kwam in Haskerhorne aan start, helaas net buiten de prijzen. Maar bemachtigde wel een startbewijs in de Klasse L2 d/e voor de Friese Indoor Kampioenschappen.