Succesvol weekend Kwintoruiters

HEMELUM - Afgelopen weekend waren de Kwintoruiters op verschillende wedstrijdlocaties te vinden. Monique Maurix startte op zaterdag haar Apple Queen in de klasse B te Sonnega en reed naar super punten van 199,5 pnt en 200,5 pnt en dit werd beloond met 2 maal een 2de prijs.

Op zondag reisde Monique af naar Franeker en reed wederom naar top punten en ditmaal behaalde zij een 1ste prijs met 195,5 pnt en een 2de prijs met 197,5 pnt. Monique behaalde in maar liefst 2 dagen 8 winstpunten.

Tamara Ketelaar was zaterdag te vinden op Indoor Koudum. Zij startte haar San Remo in de klasse M1 cat D/E. Ook Tamara behaalde een mooi succes. Zij scoorde 2 maal een 2de prijs met 197,5 pnt en 200,5 pnt. Zara van de Werff startte in de klasse M2 cat D/E met Zensation en behaalde een winstpunt. Wende Tans was ook met haar pony Dobber op Koudum aanwezig. Zij reed in de klasse B cat D/E naar 182,5 pnt en 183 pnt. Op zondag reisde Dominique Janssen af naar Indoor Middenmeer. Hij startte zijn Zorro pony in de klasse L cat C springen. Hij reed 3 mooie foutloze rondjes, in de barrage net niet snel genoeg om voor een prijs in aanmerking te komen. Zara vd Werff startte zondag Alexander in de klasse L2 cat D/E tijdens de selectie wedstrijd voor de klasse L2. Zij werd 2de met 196 pnt, een mooie score en door naar de Friese Kampioenschappen.