En nog een buurtton voor inwoners Joure bij de Postcode Loterij

JOURE - Niet 1, maar twee keer een buurtton van de Postcode Loterij. In Joure weten ze niet wat hen overkomt.

Eerder op de dag werd al bekend dat er een ton was gevallen op de postcode 8501JV. Een paar uur later werd aangekondigd dat ook mensen die meespelen met postcode 8501 ZZ en in de Sulversmidte wonen in Joure een ton hebben gewonnen. De winnaars delen deze geldprijs met elkaar.

De Buurt-Ton wordt verdeeld onder het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in de prijs is. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de vierde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Friesland vaker in de prijzen

Op 1 januari 2018 viel de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro in Eastermar.

1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In het televisieprogramma 5 Uur Live op RTL 4 maakt de Postcode Loterij vandaag de winnende wijkcode bekend (de vier cijfers van de postcode). De winnende postcode inclusief letters wordt vanavond in RTL Boulevard, tussen 18:30 en 19:30 uur, bekendgemaakt. Vanavond is in Postcode Loterij Miljoenenjacht de uitreiking te zien. Dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton in totaal op 20 postcodes en verdelen drie postcodes ieder één miljoen euro. De winnende postcodes worden gedurende de dag bekendgemaakt. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.