Perruque in Koudum beste bed en breakfast van Friesland

Koudum - Op 10 januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Pension B&B Perruque won een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de ideale vakantie.

Een 9,7 voor Pension Perruque

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Perruque met een 9,7 als waarderingscijfer. “We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met deze Zoover Awards”, aldus eigenaresse Janny Pruiksma.

Gouden en Platinum Award

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio, de ‘Zoover Award Platinum – Beste van de regio’. Pension Perruque mag zich met trots de beste in de regio noemen. Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog

Origineel overnachten in voormalig politiebureau

In het voormalig politiebureau van Koudum kan men origineel overnachten. Aan veel details is de historie van het pand terug te zien. Maar echt centraal staat de oprechte aandacht die eigenaren Nico en Janny hun gasten geven. Er is altijd tijd voor koffie en een gesprek, voor tips tijdens een verblijf of voor hulp bij onverwachte problemen. Pension Perruque ligt tevens centraal in de Zuidwesthoek van Friesland en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie. Bos, IJsselmeer, Elfstedenstadjes: allemaal om de hoek.

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. In januari 2019 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.