Beautysalon Bettie opent haar deuren

BALK - Aan de Lytse Side 7 in Balk heeft Bettie Jorritsma onlangs een beautysalon geopend. De salon bevindt zich boven kapsalon Jeannet en de dames vinden dat ze elkaar daarmee uitstekend kunnen aanvullen.

,,Zo kunnen we bijvoorbeeld samen acties doen. Of als iemand een nieuw kapsel nodig heeft en een gezichtshandeling, dan kan dat eenvoudig gecombineerd worden. Het werkt gewoon goed dat een kapsalon en een beautysalon in hetzelfde pand gevestigd zijn.”

Jorritsma is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen modelleren, wimper extensions en wimper lifting. Ze deed na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste ervaring op bij andere salons, maar had wel die droom van een eigen salon.

Elders ervaring opdoen

,,Ik wilde eerst elders ervaring opdoen en als ik dan de middelen en de ruimte zou hebben gevonden, dan wilde ik zelf een salon beginnen.” Nu ze ruime ervaring heeft en een geschikte plek heeft gevonden is die droom uitgekomen.

,,Verder wil ik vooral proberen nieuwe zaken te introduceren die hier in Balk nog niet zijn. Zo is wimper lifting echt nieuw.”

Schoonheid benadrukken

In de salon wil Bettie de schoonheid van haar klanten benadrukken door middel van goede behandelingen en producten. Zo wordt er in de salon gewerkt met de hoogwaardige schoonheidsproducten van Malu Wilz. De verzorgende collectie van Malu Wilz bevat producten op basis van plantenextracten en geneeskrachtige kruiden. De puur natuurlijke huidverzorging en crèmes zijn zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. Het verzorgingssysteem biedt een scala aan producten.

Beautysalon Bettie is op donderdag en vrijdag geopend. Op www.beautysalonbettie.nl is meer informatie te vinden.

Meintje Haringsma