Caro Emerald, Racoon en Kensington sluiten finaledag Serious Request af

Leeuwarden - Zes dagen lang stond Leeuwarden in het teken van Serious Request. Vanavond verlaten de dj's het Glazen Huis en dat trekt een hoop bekende artiesten naar Leeuwarden.

Het zijn zeker niet de minsten die op het Oldehoofsterkerkhof en het Zaailand wat van zich laten horen. Zangeres Krystl opent het slotconcert, waarna vaste gast Alain Clark het van haar overneemt. Vervolgens warmen Tim Knol en Nielson, bekend van De Beste Singer Songwriter van Nederland, Caro Emerald en Kensington het publiek alvast op. Ondertussen vermaken Jett Rebel en De Staat het publiek op het Zaailand.

Eindstand

Giel, Coen en Paul worden om 21:00 uur uit het Glazen Huis bevrijd. Op het Oldehoofsterkerkhof zullen ze worden toegezongen door de Nederlandse hitband Racoon, waarvan het nummer 'Shoes of Lightning' deze week meerdere malen gedraaid werd na de reportages van Eric Corton. De eindstand wordt op het hoofdpodium, waar de dj's traditiegetrouw worden opgewacht met een appel, bekend gemaakt. De mannen van Kensington traden vanochtend ook al op tijdens de show van Giel Beelen. http://www.youtube.com/watch?v=BUWYeCkCSb4&feature=share&list=UUP4FJ4p9zcRq8XyyOeqO1Nw&index=1 http://youtu.be/qwNfsvto4eg