Verkiezing sportman/sportvrouw Gaasterlân-Sleat 2013

Balk - De 25ste en laatste verkiezing van de sportman/sportvrouw 2013 van de Gemeente Gaasterlân-Sleat wordt op zaterdag 18 januari gehouden in  't Haske in Balk.

René Anema (kaatser) uit Balk en Anne-Jet White (IJslandse paarden) uit Rijs waren vorig jaar sportman/sportvrouw 2012 Kandidaten voor een nominatie kunnen worden voorgedragen tot en met 23 december. Dit jaar voor het eerst kunnen kandidaten worden voorgedragen die voor een aanmoedigingsprijs in aanmerking komen. Dus kent u een individuele sporter die volgens u in aanmerking komt voor één van deze prestigieuze prijzen dan kunt u dat melden bij het secretariaat van de sportcommissie Gaasterlân-Sleat: <A HREF="mailto:grietoenema@planet.nl">grietoenema@planet.nl</A> Ook sportverenigingen mogen kandidaten voordragen.

Reünie

Doordat de verkiezing de 25ste en de laatste keer is wordt er voor alle sporters en commissieleden van de laatste 25 jaar een reünie georganiseerd, die tevens op dezelfde middag plaatsvindt. Deze reünie begint om 14.30 uur in ’t Haske in Balk. Er is livemuziek aanwezig. Lokale omroep Radio Gasterlân doet op de frequentie 96.4 FM en op de kabel 104.1 weer rechtstreeks verslag.