Open Air Event Cliffrock in Oudemirdum

OUDEMIRDUM - Het evenemententerrein bij mfc It Klif in Oudemirdum is morgenavond vanaf 19.00 uur het decor van het eerste Open Air Event Cliffrock.

Het muziekevenement is een vervolg op de Rocknight die half januari in It Klif werd gehouden. Op deze manier kunnen ook de vele toeristen die Gaasterland ieder jaar bezoeken, genieten van onvervalste rock van veelbelovende en getalenteerde Rockbands uit de omgeving, motiveert de organisatie de zomereditie. Vanaf 19.00 uur begint DJ Sneaky Pete met de warming-up. Hij is frontman van de Rockabilly band Downbeat Maestro’s uit Leeuwarden, die dit jaar publiekslieveling was van de Kleine Prijs Van Fryslân. 
Vervolgens neemt Lennard Fopma het roer over. Lennard is dit jaar benoemd tot 'Beste gitarist van Fryslân' en laat met zijn solo-optreden horen wat hij in huis heeft. Na Lennard betreedt de Sondeler formatie 'Stonecrobs' het buitenpodium.  Deze vier heren brengen een frisse, jazzy en tevens funky popsound die het publiek warm maakt. Ze geven het publiek het gevoel samen met hun liedjes midden in het leven te staan! 
Als derde in de rij maakt de band 'Wavebreaker' haar opwachting. Deze band zorgt ervoor dat hun muziek rechtstreeks van het podium afdondert. Met Oudemirdum als thuisbasis hebben ze er al meerdere malen bewezen, dat ze de vonk snel kunnen laten overslaan op hun publiek. De slotact is 'Yellowhouse 21'. Zij zijn bekend van live-optredens op de landelijke radiozender 3FM, en winnaar van de eerder genoemde 'Kleine Prijs Van Fryslân'.
Ze stonden recent ook in het voorprogramma van “Mister and Mississippi”. Deze band met een Ierse ondertoon zal zorgen voor een unieke sfeer op de eerste editie van het openluchtfestival: “Cliffrock!”. 
Verdere info    www.facebook.com/cliffrock