Popconcert 'Let us entertain you' in de Klink

Koudum - 2Stroke, Zachte Berm en de muziekverenigingen Nij Libben Koudum en Melodia Wijckel geven zaterdagavond een popconcert 'Let us entertain you',  vanaf half negen in Gemeenschapscentrum De Klink in Koudum.

Vorig jaar hebben 2Stroke, Bbrainstorm en Muziekvereniging Nij Libben gezamenlijk een optreden verzorgd in de Klink. Vanwege het succes is wederom gekozen voor deze opzet. Anders dan het vorige optreden is dat de band Zachte Berm uit Elahuizen en muziekvereniging Melodia uit Wijckel ook hun medewerking verlenen.

2Stroke

2Stroke is een pop/rock band uit Koudum. Op het repertoire komt allerlei muziek voor, van 80's tot hedendaagse top40 muziek. De band bestaat uit 5 personen; Jenny, Arko, Yvo, Durk en Toby.

Zachte Berm

Acht super enthousiaste muzikanten uit Zuidwest Friesland vormen samen de 'Zachte Berm'. Zij bewandelen meerdere wegen om de bermen van een goed muzikaal onderhoud te voorzien.

Muziekvereniging Nij Libben Koudum

Nij Libben is opgericht op 6 december 1946. Momenteel heeft Nij Libben 35 leden. Nij Libben treedt jaarlijks op in verschillende settings, te denken valt aan: Nieuwjaarsconcert, Donateursconcert, Koninginnedag en Dodenherdenking. In het verleden heeft Nij Libben vaker haar medewerking verleend aan popconcerten met onder andere Tsjettel, Piter Wilkens, Hollsmitan-egg en Sebeare.

Muziekvereniging Melodia Wijckel

Melodia is een fanfare orkest welke is opgericht op 22 september 1930. Dat houdt in dat het orkest is samengesteld door een grote groep zacht koper, aangevuld met scherp koper, een houtgroep en slagwerk. Ook Melodia treedt jaarlijks op in verschillende settings zoals donateursconcert, kerstconcert, en eens in de drie jaar naar een bondsconcours. Beide muziekverenigingen staan onder leiding van Jeanette Valkema.