Casa Moda uit Duitsland: van maat 38 t/m zelfs 56

Nederland kent enkele Duitse overhemd merken waaronder Seidensticker, Eterna, Olymp en Casa Moda. Wie een wat grotere boordmaat heeft weet dat het soms best moeilijk is om een ruime keuze aan overhemden te vinden (die dan goed zitten). Een aantal merken heeft boordmaten beschikbaar tot misschien wel maat 46 - maar veel groter dan dat is best zeldzaam.

Je zoekt een mooi overhemden merk dat casual en zakelijk gedragen kan worden: een merk dat je vertrouwd. Lees meer over strijkvrije overhemden van dit Duitse merk, de geschiedenis en alles wat je wilt weten over overhemden.

Strijkvrije overhemden

Strijkvrije overhemden in premium kwaliteit. Mannen zijn steeds vaker op zoek naar flexibiliteit en het minder tijd besteden aan onbelangrijke zaken zoals strijken. Jaja! We moeten er allemaal aan geloven als dat er mooi en strak uit willen zien. Er is een oplossing voor en dit heet: een strijkvrij overhemd. De overhemden van Casa Moda zijn strijkvrij of strijkvriendelijk. Nu zijn niet alle overhemden immer strijkvrij; het is een eigenschap die langzaam verloren kan raken ... maar toch. De eerste periode hoef je je geen zorgen te maken.

Geschiedenis Casa Moda

Casa Moda is een Duits merk dat in 1924 is opgericht in Oldenburg. Men produceert dus eigenlijk al langer dan 100 jaren overhemden en herenkleding. De specialisatie is premium kleding - kleding van een betere kwaliteit en vooral beschikbaar voor alle mannen van groot tot klein. In 1987 treedt de zoon Klaus Katt als opvolger naar voren en sinds 1990 is het merk Casa Moda echt. Het bedrijf groeit met meer dan 800% in de volgende jaren. En sinds 2005 exporteert men kleding naar alle landen.

Alles wat je wilt weten over Casa Moda

De collectie van Casa Moda is volledig van katoen gefabriceerd. Hierdoor ademen de overhemden goed. De overhemden zijn slijtvast. En natuurlijk vaker strijkvrij. Naast overhemden biedt Casa Moda een keur aan poloshirts, truien en overige heren accessoires. Casa Moda (red. Modern Huis) of Moda wat mode betekent. Casa Moda probeert modieuze en moderne kleding te ontwikkelen voor de moderne man.

Het merk CM of CasaModa hecht waarde aan details van de kleding. Diverse items zoals een overhemd, trui en vest kunnen goed gecombineerd worden. Dit kan ook voor de verschillende seizoenen. Het vrijetijdsoverhemd is wel het meest populair met een comfortabele pasvorm. De collectie wordt merendeels gemaakt van 100% natuurlijke materialen in eigen fabrieken in Oost-Europa. Koop Casa Moda online op overhemden.com.