Unieke FANartikelen en clubactie PLUS

BALK - Vrijdagavond werd de aftrap gegeven voor een groots opgezette club- en FANartikelen actie bij PLUS Siemonsma in Balk. Bij 6 sportclubs zijn bijna 900 spelers op de foto gezet bij de clubs zelf. Een hele organisatie aldus Arend Siemonsma.

De foto’s van de spelers worden op allerlei artikelen afgedrukt waarvoor de spelers,, maar ook hun familie en vrienden kunnen sparen bij de supermarkt. Bij aankoop van 10 euro wordt een zegel gegeven. In een eigen FANpagina kan elke speler vervolgens met de zegels een keuze maken uit een groot assortiment aan bijzondere artikelen.

Klubkas gespekt

Niet alleen de spelers houden daar leuke artikelen aan over: ook de clubkas wordt tegelijkertijd gespekt met de actie.

Het enthousiasme was groot vrijdagavond. De spelers, coaches, begeleiders en ouders van v.v. Balk, v.v. De Walde, s.v. NOK, DBS Balk, k.c. Harich en k.v. DTG konden niet wachten om al het materiaal uit te pakken en te bewonderen. Aan een jonge speler de eer om te laten zien hoe je inlogt op de site (voor de veiligheid van deze jonge speler is op de film maar een deel van haar code te horen). De actie duurt een aantal maanden.

Meer informatie in de papieren editie van de Balkster Courant van komende week.