Vijf jaar Winterfair in Workum

Workum

 Op vrijdag 13 november gaan 15.00 uur de kramen van de winterfair open op het plein en rondom de Grote Kerk in Workum.

Het is in  vijf jaar uitgegroeid tot een volwaardige fair waarin naast de 60 kramen ook nog het culinaire plein ( waar alle horecagelegenheden
uit Workum gezamenlijk ) hun specialiteiten laten proeven aan het winkelende publiek. Voor de kinderen is er een kinderplein.  Ook dit  jaar is er voor de kinderen van groep 7 een echt detectivespel opgezet. Dit jaar voor het eerst voor alle kinderen van de Pipegaal, It Finster , st. Ludgerus en Ferwoude. Zij mogen zich hiervoor opgeven bij info@klameare.nl
Het koor Twa lud zal optreden op het plein onder de Waegh verzorgen, zodat de markt muzikaal omlijst wordt. In de Klamaere is er ook nog een heel programma. Om 16.00 uur wordt begonnen met het bakken en versieren van cupcakes ( groepen 5, 6) tegen een kleine vergoeding.  Om 16.30 en om 18.30 uur treedt Nijefurd Sjongt op. Tussendoor om 18.00 uur en om 19.00 uur  is er een draaiend Rad waarmee leuke prijzen te winnen zijn.
Om 19.30 is er een slotoptreden van het koor Tusken Wal en Skip en kan gezamenlijk worden afgesloten met meezingliedjes uit de doos van Liedjes van Toen.
 

Auteur

Cindy Houwen