Gemeente Súdwest-Fryslân geeft vervolg aan gratis activiteitenprogramma Simmer yn Súdwest

Het gratis gratis Simmer yn Súdwest richt zich op iedereen uit de gemeente Súdwest-Fryslân van 4 tot en met 18 jaar. Foto Jeannette Wouthuis Foto: Jeannette Wouthuis

De eerste editie van het gratis activiteitenprogramma Simmer yn Súdwest van de gemeente Súdwest-Fryslân vindt vanaf woensdag 20 juli wederom plaats en wordt die dag afgetrapt door wethouder Bauke Dam.

De organisatie van de activiteiten is in handen van cultuurbureau Akte 2, het beweegteam Súdwest-Fryslân, de stichting Sociaal Collectief en de Groen Grijs bus en richt zich op iedereen van 4 tot en met 18 jaar uit de gemeente Súdwest-Fryslân.

Op de tweeëntwintig buurtcampings in Súdwest-Fryslân zijn activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar, zoals: hutten bouwen, dansclinics, beachvolleyballen, archery tag en schilderworkshops.

Ook zijn er achttien ‘chillplekken’ voor jongeren tot en met 18 jaar, waar zij kunnen: relaxen, freerunnen, skaten, suppen of een dj workshop kunnen volgen.

Daarnaast openen de bibliotheek en diverse sport- en cultuurverenigingen hun deuren, waaronder: skûtsjesilen, pumptrack en stepclinics, dans- en theaterlessen, fierljeppen, skimboarden en panna knock-out bij voetbalverenigingen.

Voor alle informatie zie sudwestfryslan.nl/onderwerp/simmer-yn-sudwest .

Nieuws

menu