Biljartcircus in de Treemter in Balk

Foto ter illustratie FOTO: Hylke Bandstra

Dit weekend mag Balk zich opmaken voor een stortvloed aan biljartliefhebbers. Van donderdag 16 t/m zondag 19 februari wordt zalencentrum De Treemter omgebouwd tot biljartarena.

Met liefst 84 deelnemers zit het speelschema tjokvol! Lokale helden, maar ook topdriebandenspelers uit Friesland en omstreken maken haar opwachting dit weekend in Balk. Voor de liefhebber zeker de moeite waard om eens te aanschouwen.

Biljartcircus

Het toernooi is onderdeel van de Geert Popma Friesland Cup. Gedurende het seizoen 2022/2023 worden in de provincie veertien rankingtoernooien georganiseerd. En dit weekend maakt het biljartcircus zijn opwachting in Balk. Onder leiding van Jogchem van der Gaast (voorzitter KNBB district Friesland) heeft een groepje enthousiaste liefhebbers de handschoen opgepakt om de biljartkaravaan in Balk te laten aanmeren. Ben je liefhebber van biljarten en/of driebanden? Kom gerust even langs op één van de dagen om een kijkje te nemen, want het belooft een waar spektakel te worden. Voorrondes worden er gespeeld op donderdag (19:00-22:00 uur), vrijdag (18:00-23:30 uur) en zaterdag (10:00-22:00 uur). Zondag de 19e is de finaledag, welke start om 10:00 uur. De verwachting is dat vanaf 17:00 uur de finalepartijen gespeeld worden, met meteen daarna de prijsuitreiking. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom. Wilt u meer informatie dan kunt u het beste even contact opnemen met J. van der Gaast, tel. 06-54398880.

Nieuws

menu