Galerie Lytse Skientme uit Koudum geeft herfst- en winterconcerten vervolg en trapt af met Act of Mutiny

Act of Mutiny bestaat uit vier mannen uit Leiden en omgeving die overwegend meerstemmig a capella zingen. Eigen foto

Act of Mutiny is zondag 9 oktober vanaf 15.00 uur te gast galerie Lytse Skientme in Koudum. Zij spelen maritieme folkmuziek.

Het optreden stond aanvankelijk gepland op 15 maart 2020, maar kon vanwege de coronatijd toen niet doorgaan. Het optreden dat nu wordt gegeven is de doorstart te worden van de herfst- en winterconcerten van galerie Lytse Skientme.

Act of Mutiny bestaat uit vier mannen uit Leiden en omgeving die overwegend meerstemmig a capella zingen. Daarnaast gebruiken ze instrumenten zoals: gitaar, banjo, fluit, cello en percussie. Ze zingen in het Engels, maar ook in het Frans of Spaans en bij gelegenheid in het Nederlands. De groep heeft een veelzijdig repertoire dat bestaat uit traditionele en modernere werkliedjes van: zeelui, vissers, houthakkers en gevangenen.

Het bijwonen van het concert kost vijftien euro en is inclusief een pauzedrankje. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveren kan via galerielytseskientme@gmail.com. Galerie Lytse Skientme is gevestigd aan de Hoofdstraat 26 in Koudum.

Nieuws

menu