Huurdersverenigingen komen in actie

Foto ter illustratie FOTO: Pixabay

Dinsdag 6 december organiseren de huurdersverenigingen een inspiratieavond in Balk. Dat is één van een reeks van vijf avonden.

Huurdersvereniging Zuidwest Friesland en Huurdersvereniging Lemsterland organiseren in november en december vijf inspiratiebijeenkomsten voor huurders. De huurdersverenigingen komen in actie omdat ze zich zorgen maken of huurders het financieel wel redden. Met de sterk stijgende prijzenkomt er veel op huurders af, zoals de energierekening. Daarom organiseren ze bijeenkomsten waar energiecoaches en budgetcoaches adviezen geven. De huurdersverenigingen organiseren dit samen met woningcorporatie Dynhus.

Data

Huurders kunnen kiezen uit vijf verschillende locaties op de volgende data:
- 24 november Lemmer Hotel Iselmar
- 29 november Sint Nicolaasga Zalencentrum St. Nyk
- 1 december Echtenerbrug Dorpshuis De Brêge
- 6 december Balk Zalencentrum De Treemter
- 8 december Workum Cultureel Centrum Klameare.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Uitdelen materiaal voor besparen energie. Tijdens de inspiratieavond worden er verschillende materialen uitgedeeld waarmee huurders kunnen besparen op hun energieverbruik. Zoals radiatorfolie en LED lampen. Dynhus stelt een tas met de energiebesparende materialen beschikbaar. Dat maakt het nog meer de moeite waard deze avonden te bezoeken.

Nieuws

menu