Museum Hindeloopen organiseert volop activiteiten in de herfstvakantie

De vreemde man die bij het museum rondhangt FOTO: Museum Hindeloopen

Op dinsdagmiddag 18 oktober zijn avontuurlijke jongens en meiden van 6 tot 12 jaar welkom in Museum Hindeloopen. We beginnen om 14.00 uur en stoppen rond 16.00 uur. Er gebeuren deze middag weer vreemde dingen in en rondom het museum.

Zo verschijnt er plotseling voor het museum een vreemd figuur op een oude fiets. Die fiets hangt vol met gekke voorwerpen, de persoon zelf lijkt wel uit een museum te zijn gestapt! Hij strompelt het museum binnen en vertelt de kinderen dat hij een verzamelaar is en alles wat los en vast zit meeneemt. Zo’n museum lijkt hem een geweldige plek daarvoor. Daar verzamelen ze toch ook van alles en daar staat het vol met dingen die hij wel mee wil nemen op zijn fiets en de kinderen kunnen hem mooi helpen met verzamelen, dat gaat veel vlugger! Maar of zijn plannetje gaat lukken is nog maar de vraag.

Aanmelden

Wil je weten hoe het verder gaat, of de kinderen hem inderdaad gaan helpen en zelf ook verzamelaars worden en wil je meedoen met leuke en spannende opdrachten die te maken hebben met verzamelen en met een verrassing naar huis gaan? Kom dan in de herfstvakantie op 18 oktober naar Museum Hindeloopen. Kosten: € 4,00 per kind, inclusief activiteiten, materialen en traktatie. Graag uiterlijk 17 oktober opgeven bij het museum, via info@museumhindeloopen.nl of tel. 0514-521420.

Nieuws

menu