Amazones HSV Gaasterland in de prijzen bij Heamiel concours

Foto Pixabay

Diverse leden van HSV Gaasterland hebben prijzen en winstpunten behaald bij het Heameiel concours in Bolsward.

Zo keerde Mette Marit Eppinga met vier winstpunten huiswaarts keren in de klasse B-dressuur met haar paard Hinke fan Kippenburg.

In de klasse L1 werden de prijzen verdeeld tussen Diana van de Werke en Diana Postma. Hierbij behaalde Van de Werke met haar Paard Moon (v. Furst Romancier) een tweede en een eerste plaats en dat leverde haar drie winstpunten op. Diana Postma werd met haar paard Iris van de Westfriezenhof eerste en derde en behaalde eveneens drie winstpunten.

Laura Meijer was in de klasse M1 met haar paard Leonardo ook weer goed voor 2 winstpunten en behaalde hierbij een mooie 2de plaats. In de klasse M2 kwam Froukje Lyklema met haar paard Kairouan aan de start en behaalde eveneens een mooie tweede plaats en dit leverde haar ook 2 winstpunten op.

In de klasse Z1 behaalde Siegrid Veldmeijer met haar paard Ytsje Fan Hoptille na een lange afwezigheid een vijfde plaats met 1 mooie verdiende winstpunt.

En ook in het Z2 was Gaasterland vertegenwoordigd en behaalde Annemarieke van Olff met haar paard IkWist’t een tweede plaats met 2 winstpunten.

In het springen konden de Gaasterlanders eveneens niet achterblijven en werden wij vertegenwoordigd in de klasse 0,90 centimeter met Remmelt Hoekstra en zijn paard Nelson en behaalde een mooie eerste plaats. Sjoerd Lyklema (met Nintessa Morgenster sw) en Kim Falkena (met Nevena) werden beiden vierde in de klasse een meter.

In de klasse 1,20 meter was Fleur Steringa met haar paard Baloutimes K goed voor een tweede plaats.

Nieuws

menu