Corona | Geen geraniumverkoop DBS

Ook dit jaar was de datum bij de leden alweer omcirkelt in de agenda, maar de coronacrisis maakt het voor de volleyballers onmogelijk om huis aan huis deze prachtige bloemen te verkopen, zegt voorzitter Matthijs van Vliet. Pixabay.com

BALK Al sinds jaar en dag komt volleybalvereniging DBS uit Balk in deze tijd het jaar bij de Balksters aan de deur langs met de geraniumactie.

Ook dit jaar was de datum bij de leden alweer omcirkelt in de agenda, maar de coronacrisis maakt het voor de volleyballers onmogelijk om huis aan huis deze prachtige bloemen te verkopen, zegt voorzitter Matthijs van Vliet.

„Al jaren werken de sporters op een fijne manier samen met Groencentrum Roffel om de geraniums in Balk en omstreken te kunnen verkopen en we hopen dit nog lang te blijven doen. Omdat we in al die jaren toch een ‘vaste klantenkring’ hebben opgebouwd, laten we u via deze weg weten dat we dit jaar helaas niet langs komen. We gaan er vanuit dat we u volgend jaar weer kunnen voorzien van deze mooie vrolijk gekleurde zomerbloeiers,” aldus van Vliet.

„Denkt u dan weer aan ons?”

Nieuws

menu