KV Harich deelt in spannend duel punten met Spannum

Foto Pixabay

De korfballers van Harich zijn er afgelopen weekend niet in geslaagd om te winnen van Spannum. Op eigen veld werd het uiteindelijk 15-15.

Harich begon met mooie aanvallen met meerdere kansen per aanval. Helaas lukte het scoren nog niet en Spannum maakte daar gebruik van. Harich kwam op 0-2 achterstand. Er kwam een vakkenwissel en Jornt en Myrthe wisten de korf te vinden waardoor het 2-2 werd. Gedurende de wedstrijd gingen Harich en Spannum gelijk op en stond het in de pauze 7-8, in het voordeel van Spannum.

In de pauze was de conclusie dat Harich scherper moest beginnen. Helaas deed Spannum dat ook en opende de tweede helft met het eerste doelpunt. De stand werd 8-9, maar Harich gaf niet op.

Door mooie goals van de zijde van Harich bleef het gelijk opgaan. Met nog drie minuten op de klok werd het erg spannend, want de gelijkmaker werd gescoord. Het stond 14-14. Toch was het Harich dat met een ‘omdraaibal’ op 15-14 kwam. Spannum zette beheerst hun aanval op en wist slim te spelen, waardoor de uiteindelijke stand 15-15 werd. Een verdient puntje voor Harich.

Op 8 oktober begint om 15.30 uur de derby tussen Harich en DTG.

Nieuws

menu