Morraruter Kenna Bakker winnaar Pavo Fryso Bokaal

Kenna Bakker met Auke fan Hilberalti. Foto Amber H. Fotografie

Morraruter Kenna Bakker is afgelopen week met Auke fan Hilberalti winnaar geworden van de Pavo Fryso Bokaal tijdens de centrale keuring van de Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) in Harich. Zij werd winnaar met een dressuurproef die goed was voor 82,2 punten.

Afgelopen weekend werd op de thuisbasis van de Morraruters in Koudum een kringwedstrijd verreden. Marije Wiersma won met Evora in het eerste parcours de eerste prijs en had in de barrage een balkje. In het tweede parcours was ze foutloos.

Daniëlle Wester sprong het eerste parcours 90 centimeter, foutloos met een stijl van 80 en won de eerste prijs. In het tweede parcours een meter had ze een balkje en een stijl van 75.

Dian Snoek werd met Benji in het M springen eerste in het eerste parcours en tweede in het tweede parcours.

Bij de dressuur debuteerde Elsemiek Dijkstra met Jildou fan Sweagerfean in de M2 dressuur en werd eerste met 190,5 punten.

Renske van Esveld behaalde met Boukje in de B dressuur in de eerste proef 182,5 punten en in de tweede proef werd zij tweede met 200 punten .

Klaske Jonkman werd met Legendary KJ derde in de Meen dressuur in de eerste proef de met 185 punten en eveneens eerste in de tweede proef, ditmaal met 201,5 punten.


Nieuws

menu