Regioselectie Zuidwesthoek in Koudum in actie tegen SC Heerenveen

De wedstrijd tegen de regioselectie wordt de eerste wedstrijd voor de nieuwe SC Heerenveen-trainer Kees van Wonderen. FOTO SC HEERENVEEN

Een regioselectie met voetballers van diverse clubs uit de Zuidwesthoek neemt het dinsdag 28 juni vanaf 19.30 uur op tegen SC Heerenveen.

De voetballers van de regioselectie zijn afkomstig van: SV NOK, RK VV Bakhuizen, VV Balk, VV De Wâlde en SV Oeverzwaluwen.

Voorafgaand aan de wedstrijd die plaatsvindt bij SV Oeverzwaluwen in Koudum is er van 16.30 tot 18.00 uur eerst een gratis clinic voor kinderen tot en met 16 jaar.

Het wordt de eerste wedstrijd voor de nieuwe trainer Kees van Wonderen. Volgens de van Go Ahead Eagles afkomstige trainer is SC Heerenveen na de winterstop een nieuwe weg ingeslagen, veranderingen in de technische staf en selectie hebben voor een kwaliteitsimpuls gezorgd en verfrissing in het team.

Toegangskaarten voor de wedstrijd zijn in de voorverkoop te koop bij de betreffende regioclubs en zijn te koop aan de kassa zelf. De toegang voor jeugd tot 16 jaar is vier euro. Vanaf 17 jaar bedraagt de toegang acht euro.

Nieuws

menu