Aangeboden door: studyworks.nl

Deze schoolspullen kun je niet missen in het nieuwe jaar!

Foto: pexels

Aan het begin van het schooljaar is het altijd belangrijk dat jij de juiste spullen inslaat. Je hebt op school immers veel spullen nodig. Alleen hoe weet je nou wat je allemaal nog moet kopen? Het is slim om een lijstje te gaan samenstellen met alle spullen die je nodig gaat hebben. Op deze manier weet je zeker dat je de eerste dag van school aankomt met alles wat je nodig gaat hebben.

Genoeg schriften

Iets waar je altijd veel van moet inslaan zijn schriften. Schriften heb je voor elk vak nodig en het is dan ook handig om per vak een eigen schrift te hebben. Op deze manier kun je goed overzicht houden en ben je elk vak weer goed voorbereid. Ook is het vaak handig om grote schriften te halen voor het maken van onder andere samenvattingen en oefentoetsen. Zorg dus dat je ruim voldoende schriften weet te kopen en kijk ook altijd even of de schriften streepjes of ruitjes hebben voordat je hier een fout in maakt.

Pennen stiften

Iets anders wat je nog nodig hebt zijn pennen en stiften. Koop deze in allerlei verschillende vormen en maten. Van pennen tot potloden en kleurstiften het is allemaal handig om te hebben. Tekenspullen ga je waarschijnlijk wel nodig hebben, dus denk ook aan gummen en kleurpotloden.

Weet waar je wel en niet goed in bent

Het is belangrijk dat je zelf goed weet waar jij wel en niet goed in bent. Als je weet waar je zwakke punten liggen dan kun je hierop inspelen door hier meer mee te gaan oefenen. Als jij bijvoorbeeld echt moeite hebt met rekenen dan is het slim om een goede rekenmachine te kopen en om bijles rekenen te overwegen. Door bijles rekenen te volgen kun jij gaan werken aan je eigen kennis en hier kun je super veel aan hebben.

Nieuws

menu