Aangeboden door: goudpensioen.nl

Een baar of munt van goud kopen of juist goud verkopen bij een goud inkoop punt

Foto: shutterstock

Sta je op het punt om goud te kopen of ben je juist op zoek naar een goud inkoop punt voor de verkoop van je bar of munt? Bij Goudpensioen ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan goud producten. Bovendien staan ze bekend om hun uitstekende service naar de klant toe waardoor goud kopen heel makkelijk en snel kan. Ben je juist in het bezit van een gouden munt of staaf, maar wil je ervan af? Via Goud Inkoop Amsterdam kun je heel snel, veilig en discreet je goud verkopen.

Verschillende vormen

Als je goud wilt kopen dan zijn er verschillende vormen waarin je dit edelmetaal kunt aanschaffen. Zo is het mogelijk om een gouden munt te kopen. De waarde van de munt wordt bepaald door het gewicht van de hoeveelheid puur goud dat de munt bevat en door het aantal oplage van de geslagen munt. Sommige munten komen in een beperkte oplage en hebben een afbeelding die elk jaar wisselt. Deze munten kunnen naast de goudwaarde nog een meerwaarde hebben waar echte verzamelaars extra geld voor willen neerleggen. In plaats van een munt liever een goudbaar? Schaf dan een staaf aan tussen de 1 gram en de 12,5 kilogram per stuk. Het voordeel van een bar ten opzichte van een munt is dat ze in waarde meestal goedkoper zijn en bovendien wereldwijd verhandelbaar. Dit kan een interessant voordeel zijn voor internationale beleggers. Bovendien kun je ervoor kiezen om een goudbaar met certificaat te kopen voor extra zekerheid op papier. Bij Goudpensioen ben je ervan verzekerd dat de gouden munten algemeen geaccepteerd en bekend zijn en dat de goudbaren geproduceerd zijn door wereldwijd erkende producenten.

Hoe kan ik aan een gouden munt of goudbaar komen?

Indien je besluit om een goudbaar, munt of staaf aan te schaffen, dan kan dat op verschillende manieren. Zoals tegenwoordig bijna alles online te verkrijgen is, zo kun je goud ook heel makkelijk en snel online kopen. Ga je toch liever naar de winkel om de verschillende vorm van goud in het echt te zien en er een beter beeld bij te krijgen voordat je goud inkoopt? Dan kun je terecht op locatie.

Ik wil van mijn munt of bar af

Heb je het geld dat de munt of bar waard is per direct nodig en zoek je een goud inkoop punt? Dan kun je bij Goud Inkoop Amsterdam terecht voor de inruil van je goud. Terwijl je wordt beveiligd wordt je goud ingeruild voor geld en krijg je het cash geld direct mee naar huis. Mocht je een afspraak willen maken voor het verkopen van je goud, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Nieuws

menu