Ideaal! Bij Butlon kun je online boodschappen bestellen en ze worden GRATIS in heel Nederland bezorgd!

Heb jij geen zin om de deur uit te gaan voor je wekelijkse boodschappen? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je boodschappen online. Het online platform Butlon is nieuw! Als je jouw boodschappen vandaag voor 12:00 uur bestelt, worden ze de volgende dag thuis afgeleverd.

De vraag naar online boodschappen bestellen is nog niet eerder zo groot geweest. Door deze grote vraag hebben sommige bezorgdiensten te maken gekregen met lange wachtlijsten of werden bestellingen later afgeleverd vanwege de aanhoudende drukte. Tijd dus om het aantal bezorgdiensten uit te breiden!

Voordelige boodschappen

Via Butlon kun je al een tijdje online eten bestellen, maar het is ook mogelijk om online boodschappen te bestellen. Alessio Pinna is eigenaar van Butlon en hij is erg blij met de reacties die hij tot nu toe heeft ontvangen. “We wilden eigenlijk pas eind dit jaar met het onderdeel boodschappen beginnen, maar door de coronacrisis hebben we het plan naar voren geschoven.”

In het assortiment vind je ongeveer 1000 unieke levensmiddelen die voordelig worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een grote fles Coca-Cola voor € 1,30 een kilo gesneden kaas voor € 4,50 en 10 kilo kipfilet voor € 40,-. “We kunnen de prijs laag houden, doordat we ook aan horeca-ondernemers leveren. Hierbij gaat het om grote hoeveelheden die in een keer worden ingekocht. De grotere verpakkingen kunnen we ook weer los aanbieden aan de gewone consument. En dat maakt ons de goedkoopste aanbieder van online boodschappen van Nederland”, zegt Alessio trots.

Gratis  aan huis bezorgd in heel Nederland

Sommige bezorgdiensten van boodschappen brengen bezorgkosten in rekening, maar Butlon bezorgt de boodschappen gratis aan huis. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je voor minimaal € 70,- aan boodschappen bestelt. Maar als je voor meerdere dagen boodschappen doet, is dat minimumbedrag zo gehaald. 

Wat klanten over Butlon zeggen

De reacties van klanten zijn erg positief. “Hele mooie producten tegen scherpe prijzen, de volgende dag netjes bezorgd, via de track & trace kun je de bestelling goed volgen” en “Goede service, als je een vraag hebt word je hierbij goed geholpen, ook een snelle levering en verse producten! Top!” valt te lezen tussen de reviews die Butlon krijgt.

Online boodschappen bestellen?

Ben jij benieuwd naar het assortiment van Butlon? Via deze link kun je jouw digitale winkelwagentje vullen. Of je nu op zoek bent naar verse groente en fruit, diepvries vis en vlees, pasta of goede Italiaanse wijn, je vindt het op het online boodschappen platform van Butlon.

Nieuws

menu